listopada 07, 2010

Četvrtak je, ali kao da je petak jer se sutra ne radiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Da, da, sutra se ne radi i moje dijete slavi rođendan, pola ljudi nam je otkazalo dolazak na feštu;-(, jerbo svi namjeravaju šmugnut iz Zagabrije, još k tome najavljuju lijepo vrijeme...a i ja bih na njihovom mjestu;-)).
Dakle, pripreme su punom jeku, jučer smo obavili šoping u Interšparu, naručili balone, kupili svjećice...jooooooj, baš se radujem! Jučer pitam G.: Srećo, koliko ćeš ti imat godina uskoro?,on ponosno kaže: Pet!, pogleda me i ispod oka prošapće: Dije;-)...Presladak je!
Ok, sad malo o interijerima o kojima nisam dugo ništa i mislim da je vrijeme da ubacim u brzinu na tom polju;-)...Podijelit ću s vama slike stana jedne mlade američke dizajnerice Beth Armijo čiji rad mi se svidio na prvu, jer ostavlja dojam udobnih ,elegantnih i pristupačnih interijera, kombinira tako ukusno puno uzoraka, materijala i oblika...like it a lot!! Pogledajte i recite jel vam se sviđa?




 Definitivno moje boje, tako prirodno i udobno...a tek ovo uzglavlje..mrak!

                                         Crvena i zelena...nepogrešivo!
 Ove crne pločice su tako dobro sjele u ovoj kombinaciji, još k tome pink kanta za smeće!Tres chic!!


Broj komentara: 5:

  1. Hvala što si podijelila s nama predivne interijere američke dizajnerice!
    Sretan rođendan tvojoj kćerkici!

    OdgovoriIzbriši
  2. Evo me još jednom radi ispravka...
    "Sretan rođendan tvom sinčiću!" :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Sretan vam drugi rodjendančić...vjerujem da ste se prekrasno proveli. Moj švrćo je istog uzrasta, drugi smo slavili krajem avgusta...predivni su sad kad trtljaju ;)

    A za rad Beth Armijo znaš moje mišljenje - volim volim volim

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala, curke!Rođendan smo proslavili i sad možemo dalje! G je bio i više nego zadovoljan tortom;-)), a i svim ostalim!

    OdgovoriIzbriši