studenoga 05, 2010

Prvi tulum!

Eh da, moje starije dijete već neko vrijeme želi pozvati  svoja najbolja tri prijatelja kod sebe doma i došlo je vrijeme da mama uzme stvar u svoje ruke i organizira druženje iliti tulum! Ekipa je oduševljeno potvrdila svoj dolazak i dečki s nestrpljenjem iščekuju subotu;-). Moram priznat da se i ja radujem, i trenutno sam u razmišljanjima što im pripremiti za papicu u trenucima predaha od igre.

Nisam dugo o svojoj školici...ne moram niti pisat koliko s nestrpljenjem iščekujem svaki četvrtak jer to je moj svijet, tu si dam oduška, osjećam se odlično dok crtam i moram priznati da mi jako dobro ide;-). Sad se već vidi napredak u izradi nacrta koje radimo i čak sam dobila ponudu od prijateljice da joj osmislim interijer stana u kojem namjerava živjeti, tako da sam prilično sva u tome;-).



Drage moje, dan je prekrasan (bar u Zg-u), još k tome je i petak;-) i zato uživajte, budite vesele i odmorite se za vikend!!! Puse svima!!

3 komentara:

  1. OOOOO, prvi tulum, pa to je veeeelika stvar! Sigurna sam da ćete se svi dobro zabaviti, svatko na svoj način.....i bez obzira na tvoj najveći doprinos oko čitave stvari umor koji će uslijediti svakako je sladak. (govorim iz iskustva :) ).
    A školica....to je super kada imaš nešto u životu a da nisu posao, dom, obitelj, kada imaš osobnu nadogradnju jer u tome u konačnici ne uživaš samo ti, nego i svi oko tebe. A ručno crtani nacrti i projekti užasno su šarmantni u odnosu na sveprisutnu informatiku, i znam kako u tome uživaš. Bravo ti!

    OdgovoriIzbriši
  2. Nadam se da je tulum bio veseo i da su dečki zadovoljni! :)) Na mojem blogu te čeka nagradica pa ju preuzmi! Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  3. Sretno Vrijeme:Slažem se da su ručno crtani nacrti puno šarmantniji, samo što iziskuju puuuuuuno vremena;-))...
    Oooooo, još nagrada!Hvala Lilly i da, tulum je naravno prošao odlično;-)!!!!

    OdgovoriIzbriši