travnja 27, 2010

Cvijeće kao decor No 1!


Obožavam cvijeće, svih vrsta i oblika i mogu reći da sam pogled na vazu punu prekrasnog cvijeća na stolu u mom domu me čini sretnom...a tek miris cvijeća u mom domu...ahhhh.
Da stvarno, kad bi me netko pitao što te između ostalog čini sretnom, rekla bih: kitica lijepog cvijeća, to me stvarno može razveseliti!Baš sam skromna, jelda;-)?
Što se cvijeća kao dekora tiče, mišljenja sam da cvijeće u trenu može uljepšati i osvježiti svaki prostor i učiniti instant mini make-over;-).
Čak i kad nismo u stanju razveselit se nekom novom sitnicom za stan u cilju neke lagane promjene (recesija i to), dovoljno je samo kupiti buket prekrasnog cvijeća i dobro ga pozicionirati;-). Pogledajte što sve možemo učiniti sa malo mašte i kako si možemo uljepšati dan! Stoga uljepšajmo si dan i počastimo se;-)!!







travnja 26, 2010

Kreativnost na djelu!

travnja 22, 2010

Kišni dan jutros, ali to je sve ok jer mi danas počinje školicaaaaaaa!!!!!!

E da, iznimno se radujem današnjem danu, i ne smeta mi kiša, niti gužve u prometu, neuredan stan, apsolutno NIŠTA!Što ti znači entuzijazam! Uglavnom danas mi počinje školica, tra la la lalaaaaalaaaala!!!
Shvatila sam da mi je skroz fora pisati kakvo je vrijeme, jer moram priznat da se ne sjećam kakvo je bilo vrijeme 22.04. prošle godine, niti što sam radila taj dan...


Ovakvo vrijeme uvijek me vuče prema nekim pastelnim toplim, udobnim bojama...Predstavit ću vam stilisticu Lucynu Moodie čiji mi se radovi jaaaaako sviđaju, mogu reći da je njen stil udobno elegantan;-), a opet moderan. Uživajte!

travnja 21, 2010

O meni i mojim snovima...

  Za početak DOBRODOŠLI!

Obožavam sve što ima veze sa stiliziranjem i dizajnom interijera.
Željela bih ovaj blog posvetiti svemu što me oduševljava u tom svijetu, najnovijim dekorativnim idejama za kuću i dom, podijeliti s vama predivne interijere koji zaustavljaju dah, upoznati vas s dizajnerima koji me inspiriraju.

Želja mi je jednoga dana raditi kao stilist interijera jer me to stvarno usrećuje. Upravo zbog toga upisala sam Callegari školu za modu i dizajn, smjer "Stilist za unutarnje uređenje prostora" i stvarno puno očekujem. Bit ćete sigurno informirani o tekućim radovima sa mog nadolazećeg školovanja;-). Jedva čekam da počne!!!!
A sad malo interijera koji me inspiriraju i boje u kojima naprosto uživam...;-)




Uživajte!