listopada 12, 2010

I ja sam samo čovjek...

Nakon živopisnog i sadržajnog vikenda  koji je ispunio sva moja očekivanja, jer su moja dječica bila zadovoljna (na kraju dana to je i najvažnije), moram vam priznati da me hvata lagani umor...nisam se stigla odmoriti i sad jednostavno bazam i željna sam dobrog kreveta i neometanog SNA!!!
Inspirirana osjećajem koji me drži već dva dana (čitaj:UMOR) tražila sam udobne spavaće sobe u koje bih se sada vrlo rado uvalila;-))..





Trenutno uživam u ovim sobama i zamišljam kako se opuštam dok mi mirisna posteljina škaklja njušna osjetila, a u isto vrijeme me polako uvodi u toliko željeni duboki san....Aahhhhh, nadam se da ćete uživati koliko i ja i nemojte zaspati;-)))...Ovaj krevet na zadnjoj slici bi trenutno bio moj prvi izbor...

3 komentara:

  1. Uf, znam kako iscrpe proslave dječjih rođendana, moji klinci plus muž slave unutar 40 dana, nakon čega mi čitavo ljeto nije dovoljno za oporavak. A što se tiče kreveta, posljednji bi bio i moj izbor! Nadam se da ćeš se kroz ovaj vikend opraviti :). Bokić

    OdgovoriIzbriši
  2. meni se sviđaju sve sobe osim prve

    OdgovoriIzbriši
  3. Tina, slažem se, ta prva soba je pomalo hladna, manjak dekora, šarene posteljine i stroge linije ju čine prikladnom možda više za neku mušku osobu...al bi se svejedno zavalila jer mi usprkos svemu što sam nabrojala ipak djeluje nekako umirujuće..ko zna kakav se pogled krije iza onog prozora;-)

    OdgovoriIzbriši