listopada 04, 2010

Posao iz snova!

Jedna od stvari koje željno iščekujem svaki mjesec je definitivno izlazak novog broja on line časopisa Lonny (za one koji ne znaju , to je on line časopis čiji je osnov dizajn interijera i sve vezano uz tu temu, s tim da se koncentriraju pružiti čitateljima informacije o dostupnom dizajnu, npr. komadu namještaja o kojem možete saznati sve info samo klikom na njega). Definitivno im nije cilj slijepo praćenje trendova, već smatraju da dobar i cjenovno pristupačan interijer mogu koegzistirati. Uz pregršt originalnih, neobičnih i poznatih dizajnera svih vrsta, brdo prekrasnih slika, vjerujem da ćete i vi uživati;-)!!




Žarko bih željela da tako nešto postoji i u hrvatskom izdanju, a još žarkije bih voljela raditi za takav jedan sadržajno bogat on line časopis. Neću vam puno pisati o njemu, već ću vam pustiti da sami virtualno prolistate i donesete sud.
Kad sam naletila na ovaj časopis, odmah mi je proletilo kroz glavu da bih definitivno bila sretna da radim za ovakav jedan časopis. Uf, bavila bih se istraživanjima kreativaca po Hrvatskoj (kojih znamo ima jaaaaako puno;-)), pisala bih o njima i njihovim radovima, obilazila bih buvljake, posjećivala bih neobične  interijere običnih ljudi, sajmove, pisala o novim komadima namještaja itd.To bi bio jedan od poslova sa moje liste poslova iz snova! Da čujem vas, drage moje?

3 komentara:

  1. WOW, stvarno je genijalan časopis!
    Hvala!

    OdgovoriIzbriši
  2. Da, posao je stvarno posao iz snova. Bilo bi lijepo kada bi san postao stvarnost. Puse (časopis je baš divota za prelistati klikom miša, hvala)

    OdgovoriIzbriši
  3. BRAVO BRAVO! kako si sve divno rekla. A taj rad na terenu je stvarno i vise nego inspirativan. Eto, želim ti i ja od srca da se u skorije vrijeme pojavi ekipa koja bi realizovala ovakav časopis i da te zovu u svoj tim ;)

    xoxo

    OdgovoriIzbriši