veljače 03, 2011

Što kažete na bež?

 Nije me dugo bilo, znam,znam. Melju me obaveze, ali i užici;-). Uspjeli smo pobjeć iz Zg-a na tjedan dana zimovanja s klincima i bilo je božanstveno!Napunila sam baterije i možemo nastaviti s našim užicima ove vrste;-)!

Dakle, što mislite o bež boji? Priznajem, može biti izrazito dosadna, ali isto tako i putena, udobna,elegantna, chic...samo ju treba obući u raznorazne teksture i uzorke i postaje čarobna!













Beige is atmosphere. It's bisque, it's ivory, it's cream, it's stone, it's toast, it's cappuccino. It's, well, it's magic. Albert Hadley

Broj komentara: 6:

  1. Heeeej, pa gdje si, već je bilo i vrijeme da se javiš i pojaviš :):?!!! Razlozi izbivanja su jako dobri pa ti je sve oprošteno :).
    Što se tiče bež boje, ona je meni jedna od dražih jer nema onu sterilnost i kontrasnost bijele, nema onu hladnoću sive, već je meka, podatna, sa svakom bojom se lijepo slaže, i prostor u toj boji uvijek je ugodan. Jedino, nisam baš ljubiteljica velikih pasa u stanu, tako da, bez obzira na simpatičnost forografije i umijeće poziranja, u toj kombinaciji bež boja nije mi privlačna. I na kraju, želim ti puno postova u ovoj godini! Puse

    OdgovoriIzbriši
  2. Lijepo i smirujuće, ali što mogu kad sam u prošlom životu bila Ciganica (znam , znam nije politički korektno, ali Romkinja zvuči bez veze) pa i dalje volim jarke boje i šarenilo.

    OdgovoriIzbriši
  3. nisam je ljubitelj,al super ide na velike prostore

    OdgovoriIzbriši
  4. To je moja boja.Prekrasno.
    Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  5. Bok. Evo da vam javim da je pokrenuta stranica na kojoj će biti samo dobre vijesti :)
    Ako vam se sviđa inicijativa, slobodno posjetite:
    http://dobra-vijest.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši