srpnja 13, 2011

Tako industrijski, a tako etno chic!!

Ok, za početak samo da se pohvalim da su kreveti svečano naručeni i da sutra dolaze majstori farbat sobu. Dakle, preuređivanje dječje sobe je službeno započelo!! Jeeeeej!!

Ne znam kako vama, ali kuham se od vrućine i prije večernje šetnje imam za vas nešto prepredobro! Naišla sam na ovaj stil uređenja koji je neobičan po tome što spaja naizgled nespojivo, a to je sirovi industrijski stil sa etno, romantičnim elementima i rezultat je sjajan (bar meni)! Sve je tako relax,pogledajte!








Nadam se da je većina vas na moru i uživa njegove blagodati, jerbo je u Zagrebu prekatastrofično trenutno!!!

3 komentara:

  1. Mi se kupamo u gradskom bazenu jer nemamo priliku otići na more, a preko dana jedva izdržavamo.. lijepo je što si ti tako oduševljena ovim stilom, mada se meni ne sviđa toliko..

    OdgovoriIzbriši
  2. Hej, draga, evo te konačno! Baš lijepo! Slatke su brige preuređenja dječje sobe, i nadam se nekim fotografijama kada sve bude tip top za malog školarca! Ove fotografije koje si postavila su također lijepe, industrijski u po jednom robusnijem detalju koji prostoru daje odmak od uobičajenog, a etno više po ovom mladom paru koji tako ležerno uživa u svom domu. Puse!

    OdgovoriIzbriši
  3. pozdrav...
    oprosti kaj upadam s komentarom...al htjela bih iskoristit ovu priliku da Vas sve pozovem na svoj giveaway.. promijenila sam ime bloga iz do-vina u unique-hrebina pa pretpostavljam da se zbog toga za sad odazvala samo jedna osoba... eto uglavnom... molim te da objaviš na svom blogu.
    Pozdrav...
    Maja
    http://unique-hrebina.blogspot.com/2011/08/giveaway-my-second_6053.html

    OdgovoriIzbriši