kolovoza 09, 2010

Beautiful and inspiring!

 Eto, i ovo ljetovanje je završilo, bilo je kratko ali slatko...napunila sam baterije i spremna sam za nove radne pobjede, especially sad kad imam vas, moje drage blogoprijateljice;-) s kojima ću rado dijeliti lijepo i uživati u lijepom...
Ok  dame moje, idemo dalje sa sitnicama koje život znače...
Ovaj put riječ je komadu namještaja u originalu zvanog "french armoire" koji je prvotno služio kao spremnik za oružje. Danas on može poslužiti kao komad namještaja u doslovno svakoj prostoriji u stanu/kući u kojem se može čuvati bakin servis, posteljina, stoljnaci, odjeća, može čak poslužiti i kao radni prostor u stanu. Dakle, riječ je o multifunkcionalnom, a ujedno jaaaaako šarmantnom komadu (namještaja;-)), koji definitivno daje ono nešto u bilo kojoj sobi da se nađe.
To je moj omiljeni komad namještaja, iako ga nemam još;-), but some day.... a do tada ćemo zajedno uživati u slikicama, a možda neka sretnica od vas već i  posjeduje ovo savršenstvo;-)...Budite mi pozdravljene, vesele i   kreativne duhom;-)!!


Broj komentara: 5:

  1. I ja bih to savrsenstvo!!
    Prekrasni komadi namjestaja, hvala sto si to podijelila s nama:)) Pozdrav iz Rijeke, Biljana

    OdgovoriIzbriši
  2. Hej, veseli me vidjeti blogersko prijateljstvo na djelu! Obožavam "french armoire" i moram se pohvaliti da imam dva antikna komada, jedan čak iz ranog 17. stoljeća, i čuvamo ga originalnog, iako bi trebalo malo restauracije. Imala bih puuuuno za napisati o francuskom ormaru koji je procvao u doba Luisa XIII i karakteriziraju ga apsolutno sve drvene spojnice što omogućava da vrata jednostavno skliznu prilikom demontaže, mogla bih pisati i o njegovoj ulozi na francuskim kolonijalnim otocima koja nije baš povezana s oružjem, i da je "french armoire" na otocima imao drugačije završne letvice i obode od onog u Francuskoj.....Na tvojim slikama ona prva dva su french armoire s dušom koja svakom prostoru daju nešto uzvišeno i kraj njih i obična krpa djeluje aristokratski! Nadam se da će ti se želja ostvariti i da ćeš si kupiti jedan! Želim ti da te i dalje čitaju kao ovih dana i da ti srce bude veelikooo do neba! Uživaj!
    Vesna,
    http://sretnovrijeme.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Vesna, hvala na ovim detaljnim informacijama, vidi se da si znalac;-)...

    OdgovoriIzbriši
  4. Armoire stvarno jeste izuzetan komad,i veliki je sretnik svako ko kao Vesna,posjeduje bar jedan :)
    I imaces ga kad tad :)

    OdgovoriIzbriši