kolovoza 10, 2010

Čudo od kamena!

Jučer sam  u Ozaljskoj ulici naišla na jedan zgodan dućan o kojem pojma nisam imala. Zapravo išla sam u Bio&bio i sparkala,sasvim slučajno, na prvo slobodno mjesto točno ispred dućana po imenu "Čudo od kamena"!!Čudo!!Naravno da sam ušla jer sam već po izlogu skužila da se radi o kvalitetnim i prekrasnim stvarima. Dućan se otvorio prije 5 mjeseci i  zastupnici su vrhunskog kamenog posuđa, pribora za jelo i čaša svih vrsta.Meni se posebno dojmilo ovo posuđe sa prve slikice, pastelnih boja sa bijelim točkicama...preslatko!! Evo par slikica!







Broj komentara: 7:

  1. prekrasno,i meni se isto svidio set sa prve slike

    OdgovoriIzbriši
  2. Woow, meni je ovo pravo otkriće, čak šta više, oduševljena sam. Obožavam starinsko posuđe, ono bijelo teško, pomalo grubo....i keramika mi ne može zamijeniti taj dodir pod prstima, a porculan nitko više tako ne proizvodi. A da ne pričam o razbijanju : Prvom prilikom ću otići tamo!

    OdgovoriIzbriši
  3. Upravo sam prošla tom ulicom i spazila taj natpis i zapitala se "Hm, što bi to bilo i gdje im je izlog?". Dođem doma i evo informacije! :) Setovi izgledaju divno, ali nekako imam osjećaj da se kvaliteta ovdje skupo plaća? Ili se varam? Jer ako se varam, onda trčim po par ovih narančasto - zelenih tanjura! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ma kažem vam, prekrasno, ja sam si zapikirala ono sa prve sličice....Izzy,nisam detaljno gledala cijene, al mi se čini da su prihvatljive. Stoga trrrrkkkkk;-)!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. A ja sam rezervirala, onaj predzadnji set u onim nijansama zeleno tirkiz, pronađoh te zahvaljujući Tei, uvalila se kao sljedbenik i normalno još jedna stanica za surfing. Doći ću opet. Pozdrav. Loredana.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovako nešto još nisam vidjela...i zadivljena sam ljepotom ovih setova posuđa!

    OdgovoriIzbriši
  7. Villa L. dobrodošla i čitamo se!

    OdgovoriIzbriši