kolovoza 30, 2010

Home office!

Evo me konačno za kompićem, zadnjih tjedan dana sam imala prilično kaotičan raspored, vrijeme je za bloganje definitivno.
Budući mi kinder u spavaćoj sobi više ne treba te sam ga zato i prodala, otvorio mi se prostor za radni kutak unutar moje sobice koji mi je nasušno potreban! Imam u glavi kako bi to otprilike moglo izgledati, te htjedoh to podijeliti i s vama. Naravno, prvi i osnovni uvjet koji mora biti zadovoljen je funkcionalnost. Mislim da možemo na tako malom prostoru spojiti ugodno s korisnim. Pogledajte što sam našla na tu temu!



Stol i police na drugoj slici, dakle javor stol sa tamnom radnom površinom i istim takvim policama bi što se kompozicije tiče bio odličan izbor za moju sobu. Ne zauzima puno mjesta i funkcionalno je. Kako ste vi rješile ovaj problemčić, gdje vam se nalazi radni kutak?



Images via Decor pad

4 komentara:

  1. Hej, mi smo još na Cresu, čitav dan kiša i bura, zatvoreni u kuću gledamo kroz prozor i nadamo se da će prestati padati.... a usput malo škicnem i blohove ;). Ova slika koju si istaknula definitivno je najcjelovitije rješenje, no skrenula bih ti pozornost na činjenicu da je spavaća soba popriličan "proizvođač" prašine, plus otvorene police na kojima ona lijepo i nedostupno caruje ( a udisati je dok spavaš baš i nije zdravo), pa još zračenje od kompa.... stoga ti predlažem zatvorene police, npr. Ikea Billy, jeftin i izvrstan, možeš ga kombinirati na bezbroj načina, zatvoriti vratima, ugraditi rasvjetu u njega.... Bokić

    OdgovoriIzbriši
  2. Mi smo se neki dan vratili i još se ufuravamo u zagrebački đir, za početak na hladnoću jerbo je ovdje srmzotina prava!!
    Hvala ti na komentaru, imaš pravo što se prašine tiče definitivno i uzet ću to u obzir.Što se kompa tiče, on se udomaćio u dnevnom;-),isto mi nije privlačna ideja zračenja u spavaćoj sobi.Ustvari, osnovna ideja je potekla iz potrebe za prostorom i mjestom za crtanje jer dnevni def više nije rješenje.Uživajte na moru!

    OdgovoriIzbriši
  3. Moj radni prostor je u jednom kutu dnevne sobe. Tamo sve stoji uredno složeno i obuzdano. No kad krene kreativan proces, mojih stvari ima i na katu niže! Uglavnom, doista potajno (i javno) želim malu sobicu jednog dana... :)
    Ako imaš vremena i volje, na mom blogu te čeka poziv za igru! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. super si ideje skupila...i iako se slazem sa idejom da radnom kutku nije mjesto u spavacoj sobi..nekada je to neizbjezno. eh..kada bi svi mogli imati zasebnu sobu posvecenu samo tom kreativnom outletu...
    moj radni kutak je u dnevnoj sobi, i vrlo je jednostavan...sastoji se samo od radnog stola za kompjuter. razlog,jer cekam momenat da napravim veliki,zadovoljavajuci radni kutak u lozhi..napravila sam idejnu tablu na mom blogu :)

    OdgovoriIzbriši