kolovoza 13, 2010

"Svaka stvar na svom mjestu" iliti "Storage solutions"!

Ne znam točno kako bih prevela storage na hrvatski (u kontekstu spremanja stvari unutar stambenog prostora na svoje mjesto) a da ne upotrijebim riječ skladištenje;-)...
Uglavnom, ne znam kako vi, ali ja sam gorljivi pobornik toga da svaka stvarčica unutar doma ima svoj dom/kutak. Pritom je naravno bitno da kad se stvar/stvarčica uzme/iskoristi tada i vrati opet u njen dom/ kutak.  Na taj način smo izbjegli u životu veliku količinu stresa i panike, koja bi se stvorila kad nam hitno treba nešto važno, a mi naravno ne znamo gdje se nalazi.
Još uvijek vodim neke bitke " skladištenja" sa svojim gdinom. Savršenim budući je on baš taj tip osobe koja vječito nešto traži i traži i traži.....No, polako se i on uči da se svaka stvar mora vratiti domu svome;-)
Evo par ideja koje su se meni svidjele, a vezano za "skladištenje" koječega.

p.s. Izzy, broševi savršeno odgovaraju  kombinacijama koje sam bila zamislila;-)). Thanks again!




Broj komentara: 5:

  1. Moram li posebno komentirati da je ormarić za nakit super ideja i ovo sa šalicama u ladici - preslatko! Drago mi je da brošići odgovaraju - pazi kako ih "skladištiš"! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Brošići su definitivno dobili svoj dom, tako da nemaš brige;-).
    Ovo sa šalicama je i meni prepreslatko, a korisno;-))!

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlicne ideje:))
    Pozdrav iz Rijeke

    OdgovoriIzbriši
  4. Svaka stvar na svom mjestu i to još kakvom mjestu!!! Lijepo osmišljeno i prilagođeno stvarčicama koje trebaju negdje stajati, a ti si to savršeno pospremila! Uživala sam u pogledu i ne znam što bih izdvojila...možda ipak nakit za koji si pronašla savršen način gdje će stajati :)))

    OdgovoriIzbriši