rujna 15, 2010

My Favorite - Candice Olson


Dakle, već duže vrijeme namjeravam napisat nešto o njoj i priložit slikice, iako vjerujem da vas je većina čula za nju jerbo slovi za ponajboljeg dizajnera interijera u sj. Americi. Inače ova simpatična Kanađanka radi takve interijere da mene svaki put ostavi bez daha.
Posebno mi je draga jer sam ju običavala gledati na kabelskoj dok sam čekala svoje drugo dijete (ko zna možda G. bude dizajner;-)), emisija se zove Divine design i njeni interijeri su fakat, ali fakat DIVINE!!

Njen stil je kao prvo tres chic, tradicionalan ali sa dozom modernog štiha (što mi je mrak), obavezno koristi puno uzoraka i tapeciranog namještaja što prostoru daje  toplinu, a da ne govorim o kombinaciji boja koje svaki put daju nevjerojatan rezultat. Koristi dosta kroma i stakla u detaljima, što u kombinaciji sa  stilom koji je uglavnom tradicionalan daje fantastične interijere. Njen stil je također izrazito praktičan, fleksibilan, moderan i zabavan, a opet elegantan i sofisticiran. Ma jednostavno je sjajna! Pogledajte!










Broj komentara: 5:

  1. Gledala sam je na FLN, vedra i zabavna, od svakojakih podrumskih rupetina znala je napraviti čaroliju, od zapuštenih kuhinja kuhinju iz snova....Ako ti sinčić bude dizajner poput nje, nema razloga za brigu ;)! Puse

    OdgovoriIzbriši
  2. gdje nabavlja kuhinjske zidne pločice

    OdgovoriIzbriši
  3. Anonimno4/1/11 02:42

    obožavam emisije o uređenju doma,no nemam FLN,pa me zanima jel ima gdje na netu za skinuti?

    OdgovoriIzbriši
  4. http://www.videosurf.com/video/bedroom-design-52845094
    Probaj na ovoj stranici, nisu cijele emisije, ali imaš kratke filmiće raznih interijera koje je uređivala. Probaj vidjet i na you tube-u.Uživaj;-)!

    OdgovoriIzbriši
  5. Anonimno7/3/11 06:18

    Candice je fenomenalna, isto sam oduševljena njezinim stilom klasično a sa dozom modernog štiha, od svih programa na max-tv gledam samo 506 zbog njezine emisije divine designe, božanstvena je :D

    OdgovoriIzbriši