rujna 22, 2010

"Weekend for myself"

Pa da pojasnim o čemu se radi...dakle, moj najbolji mužić na svijetu dao mi je zeleno svjetlo da ovaj vikend skupim svoje stvari za crtanje, opremu za trčanje, omiljene knjige i odem na moreeeee SAMA!
Da dobro ste pročitali, SAMA!!!!
Znam da možda nekima zvuči ovako nešto čudno, pogotovo  onima sa klincima, tj. familijom, ali znate kaj, mislim da svakome tu  i tamo treba odmora (fizičkog i psihičkog) od svakodnevice, jer na kraju svi budemo sretniji i zadovoljniji. Ne znam kako vi, ali ja obožavam (kad uspijem;-)) provoditi vrijeme sama sa sobom. Ujutro buđenje, lagani doručak, tura brzog hoda uz more, meditacija, crtanje, ručak, odmor, i tako u krug...do nedjelje;-) Pogotovo me veseli činjenica da ću u miru sjesti i  crtati,crtati,crtati. Zovu ružno vrijeme, ali briga me baš...biće mi super kakvo god vrijeme bilo! Moram samo smislit kaj ću sebi skuhati, što će moji za vikend papati, pripremit stvari,  oprat auto i na puuuuut!
Drž'te fige samo da klinci ostanu zdravi, da ne bude smak svijeta do petka  i da mužu ne iskrsne neki neodgodivi poslovni zadatak!


Puse, drage moje, uživajte gdje god bile i što god radile!

Broj komentara: 7:

  1. Apsolutno te razumem i praktikujem ovakve stvari barem 2 puta godišnje(pa makar to bilo i dva dana, jer moja razmažena priroda ne može bez vremena za sebe):D. Moja ćerka i muž se sasvim lepo snađu, a ja se vratim vesela i odmorna :))).

    OdgovoriIzbriši
  2. Volim "Me - myself - and - I - time"... Treba mi i kradem si minute svaki dan, smatram da svima trebaju... Muški jednostavno odu na wc na pola sata i to je njihov time - out! Karikiram... Neće biti smaka svijeta, a ti se samo lijepo provedi i napuni baterije! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. bravo,ljepo se provedi i uzivaj!

    na mom blogu te čeka mala nagradica! (:

    OdgovoriIzbriši
  4. ja sam u Petrčanima imala svoja 3 dana za sebe prije mjesec dana, i bilo je divno! svima to treba! jesmo i mame, i žene i frendice ali često zaboravljamo i da smo SVOJE! i da je ponekad potrebno družiti se sama sa sobom! uživaj!

    OdgovoriIzbriši
  5. Iskreno zavidim svim ženama koje mogu organizirati barem dva dana u komadu samo za sebe... Ja to ne uspijevam:((( Vjerujem da će se u osami izroditi predivni radovi, svejedno ćeš uživati vrijeme kakvo bilo da bilo...

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala curke! Puse od kilo svima!

    OdgovoriIzbriši
  7. Imaš moju punu podršku! Da bi bila dobra drugima i mogla im nesebično pružiti ljubav, moraš biti zadovoljna sobom, i voljeti sebe. A voljeti sebe znači priuštiti si ponekad i nešto samo za sebe. nema Dok te neće biti, tvoji će muškarci osjetiti što znači imati te, a ujedno će moći raditi ono što ne mogu dok si prisutna. I tako, voleći sebe pružaš priliku i njima da vole sebe, pa i još više tebe, a i ti njih.
    Zato, bez obzira na kišovit vikend, uživaj, uspori, i dobro se odmori! Sretan put!

    OdgovoriIzbriši