svibnja 16, 2011

Update!

Ok, stvarno me nije dugo bilo među vama, mojim virtualnim blogoprijateljicama i mislim da je vrijeme da popijemo jednu virtualnu "kavicu" i nadoknadimo druženje odnosno nedruženje;-))).

Puno se stvari dešavalo, upisi u školu, vrtić, pregledi kod doktora razno razni, moj novi posao koji se blago rečeno zahuktava, završni rad za školu i tako, jednom rječju VESELJE sveopće;-)). No, da ne duljim, klinci su upisani, i sve je manje više pod kontrolom, ali je zato eto patilo moje druženje s vama;-((.

Ovih dana bavim se dizajniranjem sobe za moje prdavce. Naišla sam na par zgodnih formacija, kombinacija boja i materijala pa ćete mi reći vaše mišljenje....



 Zgodan dizajn!!

 Ovime sam se oduševila, iako nisam sigurna koliko je to sigurno kad klinci počnu skakati po tome...Kombinacija boja je mrak...
Ograda fenomenalna!
 Ovako nešto ću je najvjerojatnije staviti svojima u sobu jer jedino za tako nešto imamo mjesta, ako ne računamo običan krevet na kat.
 Jednostavno, prozračno, moderno!!

Kakva su vaša iskustva sa dječjim sobama (ako ih imate;-)))?Jeste li radili kod stolara ili je kupljeno u dućanu?

Bilo kakav savjet je naravno dobrodošao;-))!!

Uživajte drage moje!

Broj komentara: 6:

  1. Moj izbor bi bio ili druga slika ili predzadnja slika. I dizajnom je zadovoljavajuće po mom ukusu, a i čini mi se najmanje uništivnije i sl. A treba i dugoročno misliti, ta spba treba durati određeno vrijeme i podnijeti dječja odrastanja i sl. Sretno sa uređenjem! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je svaka kombinacija na svoj način lepa.
    A proizvođači su sigurno predvideli i neko "umereno" skakanje:)
    To što si napisala da nameravaš da im staviš, i meni se dopada, oni rastu, i za sada je najvažnije da im bude praktično i tebi lako za održavanje, verovatno će prema mogućnostima, biti i promena kad odrastu.

    OdgovoriIzbriši
  3. prva i sve ove slike sa svjetlim i svježim bojama su mi super,sviđa mi se i zadnja zbog boja

    OdgovoriIzbriši
  4. Mislim da se danas na tržištu može naći jako lijepih i kvalitetnih dječjih soba - sve ostalo je u bojama, detaljima i maštovitosti. Sigurna sam da ćeš uz dječju pomoć napraviti sobu iz dječjih snova a opet funkcionalnu.

    OdgovoriIzbriši
  5. SOBA MARTINA MI JE SUPER

    OdgovoriIzbriši
  6. I meni je Martina najbolja;-))

    OdgovoriIzbriši