kolovoza 10, 2011

Što kažete?


Samo da se na kratko javim s prekrasnog mora Jadranskog, uživam iz petnih žila, budući se kraj ljeta polako već nazire (nažalost) i leptirići u trbuhu se počinju osjećati radi naše prve školske godine i našeg prvašića;-).
A sad nešto lijepo i kreativno...ovaj luster na srednjoj slici je vjerovali ili ne napravljen od 1000 filtera od kave, kojeg je izradila meni jako draga blogerica Parlour koja se inače bavi DIY projektima i izrađuje stvarno cool stvari, između ostalih i ovaj luster.. Izgleda fantastično,zar ne? A najbolje od svega u toj priči je činjenica da je to moguće napraviti sa vlastitim rukama i uz vjerojatno dosta truda,volje i strpljenja, čime zadovoljstvo dobiva još više na jačini. Inače, postoji originalna verzija tog lustera koji se prodaje za velike količine novaca naravno.
I, što kažete?




Broj komentara: 6:

  1. Hej, morska ribice, lijepod a si se javila! Ja kažem da je luster fantastičan!!! Tisuću vrećica za filter kavu, kažeš? Ovako spojeni izgledaju paperjasto, mekano, lagano, lepršavo..... E, sad, ja ti vidim i jedan mali problemčić....znaš da sam "teška" na higijenu....kako se pere? Ili, jednostavno, izradiš novi? Možda baš to! I nije uopće loše rješenje problema :)
    Bokić cmokić, i uživaj na moru

    OdgovoriIzbriši
  2. Eeeee, nekako sam znala da će se tebi svidjeti;-))...vidiš o problemu čišćenja nisam razmišljala;-),al' dobro kažeš!Vjerojatno napraviš novi i to je to;-))!!
    Cmokić i tebi!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Što da kažem??? Pa ovo je nevjerojatno lijepo!!! Ne mogu vjerovati...od vrećica za kavu??? Ali, zar se to ne može zapaliti...ali, kako se to čisti! Lijepo je ali da li je i funkcionalno?
    Uživaj u odmoru!

    OdgovoriIzbriši
  4. Nikad ne bih regla da je ručno napravljen, izgleda preoriginalno!

    OdgovoriIzbriši
  5. meni izgleda jako domišljato i chic.

    sretan polazak u školu!

    OdgovoriIzbriši
  6. Luster je savršen! *.*

    OdgovoriIzbriši