studenoga 01, 2010

Zagreb vs MoreOk, bila na moru za vikend (budući mi je muž iz južnijih krajeva), zapravo često dolazimo na more i nekad se uhvatim u razmišljanjima kako je ovdje život lagodniji, manje stresan, opušteniji, da ne govorim o vremenu koje je apsolutno prekrasno čak i na pragu studenog;-)...za razliku od Zg-a gdje smo stalno u nekoj brzini, stalno negdje jurimo i uvijek je neka strka oko nečega, a vrijeme je uglavnom maglovito i kišno u ovo doba godine...e sad jel mi na moru ljepše zato što su mi sve obaveze u zg-u ili mi se to samo čini? Nekako razmišljam da  na moru čovjek ima više vremena za brdo stvari...što vi mislite? Veliki grad nasuprot manjeg grada na moru?

4 komentara:

 1. Grad na moru definitivno! Ima i veliki svojih čari,no ja sam za ovu prvu varijantu! Zavidim ti na morskom vikendu...:)) Pozdrav!

  OdgovoriIzbriši
 2. Ja nikad ne bih mogla živjeti na moru. Nedostajala bi mi upravo zagrebačka užurbanost, jesenje kiše, bljuzga zimi... S druge strane ne bih imala ništa protiv da me netko pošalje na more i plati da napišem neku knjigu... More, ja, knjiga i kava nekoliko mjeseci, WOW.
  A kasnije... molim, ja bih kući!
  :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Moram priznat da i ja kad duže vrijeme boravim na moru nekako s nestrpljenjem iščekujem dolazak u Zagreb;-), ali s druge strane sad kad je ovakvo vrijeme i kad se vozimo u autima cijelu vječnost nastojeći obaviti sve zadano , poželim da sam blizu mora;-) i u nekoj laganini atmosferi...teško mi je udovoljit u svakom slučaju;-))

  OdgovoriIzbriši